joi, 11 august 2016

Cosuri albe sub piele

Accesați Milia, „granulaţii”, „puncte albe”, „coşuri albe” de pe pielea feţei sau a. Punctele albe sunt o forma de acnee – grasimi, sebum si piele moarta. Daca porii se acopera, bacteriile vor ramane sub piele, vor incepe sa se.

De asemenea, multe persoane pot avea puncte albe pe piept, gat si frunte. Nu încerca să îţi scoţi singură punctele albe pentru că porii se pot infecta sau îţi pot apărea coşuri. Ca să poţi scoate punctele albe trebuie să . Ajutatima va rog sa scap de cosurile albe de sub piele, le am de citiva ani si as vrea sa merg la cosmetolog sa le scot, dar am auzit ca e .

Punctele albe pot fi descrise pe scurt astfel: puncte micute, cu aspect. Daca porii se acopera, bacteriile vor ramane sub piele, vor incepe sa se . Acestea nu pot fi mascate cu fond de ten sau pudră şi nici nu trec de pe o zi pe alta. Buna:) Imi tot ies niste cosuri sub piele, dar nu se inrosesc, arata doar. Umflaturile de sub piele sunt fie puncte albe, fie inceputuri foarte mici . Mentionez ca acneea mea este una polimorfa, dezvoltata mai mult sub piele decat in afara. Nu exista cosuri, ci puncte albe si negre si comedoane inflamate.


Exista si puncte albe mai mari, care se formeaza in profunzime. Baia cu aburi deschide porii, inmoaie pielea si ajuta la curatarea impuritatilor .

Punctele negre și albe sunt probleme comune ale adolescenților și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare