marți, 15 martie 2016

Anexa gospodareasca definitie

Etichete: anexa gospodareasca, arhitectura, autorizare, autorizatii, beton, . Constructiile cu caracter definitiv sau provizoriu, menite sa adaposteasca activitati specifice, complementare functiunii de . Stie cineva daca fac anexa gospodareasca, care ar fi riscurile?

Adica inteleg o amenda, dar se poate cere chiar demolarea casei si refacerea . Subiect: lamurire cu privire la ,,anexele gospodaresti. In urma cu ani m-am mutat la tara. Se poate transforma un teren intravilan agricol in.

Oct 2011ce inaltime trebuie sa aiba anexele gospodaresti? Legea 19actualizata Legea constructiilor - LegeAZlegeaz. Pe data intrării în vigoare a prezentei legi se abrogă: anexa la Legea nr.


Accesați ANEXE GOSPODARESTI - In categoria anexelor gospodaresti, de regula in mediul. Constructii cu caracter definitiv sau provizoriu, de mici dimensiuni, menite sa adaposteasca activitati specifice complementare . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru anexă din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DLRM, DOOM Ortografic . Anexele agricole nu mai pot deveni, peste noapte, vile. Definiţia de garaj este clădire sau încăpere (special amenajată) pentru adăpostirea (şi întreţinerea ori repararea) .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare