joi, 31 martie 2016

Magazin cos

Great artists from around the world have kindly opened their studio doors for this new issue of COS magazine. Inside their ateliers, they discuss how they deal . Pagini similareTraducerea acestei paginiSpring Summer 20magazine.

Enjoy free shipping on all orders. I can unsubscribe at any time via a link . Grupul suedez HM, unul dintre cele mai importante nume de pe scena mondială a modei, va deschide mâine primul magazin din România . Brandul de fashion COS, parte din grupul HM, intră pe piaţa din România în 20şi deschide primul magazin pe Calea Victoriei din Bucureşti .

Grupul suedez HM, unul dintre cei mai mari retaileri de modă din lume, va deschide în primăvara lui 20cel de-al doilea magazin din . Brandul suedez recunoscut pentru designul functional si materialele de calitate, a deschis primul magazin in Bucuresti, pe Calea Victoriei nr. Primul magazin COS din România, deschis la Bucureşti pe mai, a anunţat reduceri de vară. Marca recunoscuta pentru devotamentul sau fata de designul functional si de calitate, COS a deschis primul magazin in capitala Romaniei, . COS are deosebita plăcere de a anunţa că se extinde și în România, deschiderea primului magazin fiind stabilită să aibă loc în această .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare