joi, 31 martie 2016

Benzi antiderapante scari

Banda antiderapanta pentru profil S1mm gri la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria PROFILE . Set de buc benzi antiderapante pentru pardoseli - SWL238.

Previn alunecarea pe pardoseli, rampe, trepte, scari, terase, spatii comerciale si zone publice cu . HI-BOND HAS Banda adeziva antiderapanta. Folosita la aplicari pe beton, marmura, pardoseli de piatra, scarile de lemn sau de metal, . Benzi antiderapante si pernite antialunecare la bucata sau metru liniar - cel mai bun pret. Benzi antiderapante sau antialunecare, sunt benzi autoadezive ce se aplica pe diverse suprafete pentru a preveni alunecarea si a asigura un plus de siguranta . Previn alunecarea pe pardoseli, rampe, trepte, scari, terase, spatii comerciale si zone publice cu trafic intens, acolo unde pardoseala este lucioasa si exista . SWL2- Set buc benzi antiderapante 2xcm. Descoperiti banda antiderapanta la preturi reduse (produse).


Benzi antiderapante trepte marmura - granit - travertin de la Dds Piatra Naturala Marmura Si Granit. EUROMATT ofera o gama variata de covoare antiderapante pentru trepte. Aderenta benzilor antiderapante este garantata de catre un adeziv acrilic aplicat pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare