vineri, 18 martie 2016

Stofa tapiterie online

Bine ati vanit la magazinul de tesaturi GADD COM,locul care va ofera o varietate minunata de materiale jacqardamask,catifele opulente,printuri ,o gama larga . Pagini similareMagazin online saltele si materiale tapiterie in Timisoara. Reduceri stofe ignifuge, saltele ortopedice, saltele Memory, saltele Permaflex si Tempur.

Stofa de tapiterie calitativa, preturi mici si 1 originala. Va asteptam in showroom sau cu o comanda pe site. Stofa tapiterie canapele, fotolii, paturi, mobila prezentata in peste 6de modele si culori diferite la preturi de importator in Bucuresti, Cluj, Pitesti, Timisoara, . Stofa pentru tapiterie este un accesoriu important in decorarea oricarui spatiu, este pata de culoare care poate schimba stilul unei incaperi.

Stofa Tapiterie 20– Spot General. Mobila - Decoratiuni Sufragerie. Magazin online cu piele ecologica, vinilin, imitatie de piele, piele, piele sintetica, utilaj tocat burete, stofa tapiterie, tuning auto, piele sintetica, piele pt. Tesaturi pentru tapiterie,decoratiuni interioare ,draperii si perne decorative.


Unicul producator de stofa de mobila din Romania, SC Dekoratex SRL produce si comercializeaza o gama larga de materiale textile, imitatii piele, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare