joi, 31 martie 2016

Dexogen forum

DEXOGEN - suspensie otică pentru câini şi pisici se recomandă în tratamentul afecţiunilor auriculare de tip inflamator sau alergic, cu evoluţie acută sau cronică. Username: Dexogen; Joined: October 2016; Visits: 0; Last Active: October 2016; Roles: Member; Location. Si am cumparat asa: Otto clean, solutie de curatare pentru urechi, Dexogen, picaturi pentru urechi si solutie topica, selamectin .

Am incercat cu dexogen+iver-mite otic combinate. Cele mai des utilizate medicamente locale în tratamentul otitelor la câini și pisici sunt: Mitex, Surolan, Dexogen, Gentocin otic, Iver mite, iar ca . Pana acum eu am folosit fie Evomec pus pe bube, ori Ivermite otic, ori Dexogen, fiecare de 2-ori pe zi. Mai mult de 3-zile nu a durat niciun tratament.

Iepuroaica are capul intepenit pe o parte - Pagina postăriIan 2015Problema urgenta! Va rog sa ma ajutati sa scap de o micoza cu care ma lupt de luni de zile. Tratament (pisica): Dexogen, Veteusan, Mitex - solutii si deparazitare externa . Dexogen suspensie otica antiinfectioasa si antiinflamatorie. DeXogen () Registration Date: Today Date of Birth: Not Specified Local Time: 01-26-20at 06:PM Status: Offline.


Cu picaturi otice de uz veterinar, pe nume Dexogen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare