joi, 24 martie 2016

Ivermite otic prospect

Substante active: Ivermectina; Solutie otica pentru controlul si tratamentul scabiei auriculare la caini si pisici; Specii tinta: caini, pisici; Administrare: . IVER-MITE OTIC soluţie conţine ca substanţă activă ivermectina, substanţă antiparazitară cu efect scabicid ce acţionează prin creşterea permeabilitaţii . Grupa: Otic Producator: AS DCI: Ivermectina Indicatii: In profilaxia si tratamentul scabiei auriculare la caini si pisici produsa de Otodectes cynotis . Am vorbit cu un medic veterinar pe internet,mi a recomandat sa le fac curatiri si puse dupa ,imediat picaturi cu Iver mite otic la amandoua. Ivermectina, un scabicid eficient, unul dintre produsele corespunzatoare disponibile in Romania fiind Iver-Mite Otic, sub forma de picaturi de uz extern. Am incercat cu dexogen+iver-mite otic combinate.


La farmaciile veterinare nu am gÄÆ'sit pentru aceasta boala decât iver-mite otic È™i neostomasan.

Cele mai des utilizate medicamente locale în tratamentul otitelor la câini și pisici sunt: Mitex, Surolan, Dexogen, Gentocin otic, Iver mite, iar ca .

Producator: AS DCI: Ivermectina Indicatii: In profilaxia si tratamentul scabiei auriculare la caini si pisici produsa de Otodectes cynotis var.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare