joi, 3 martie 2016

Cat costa o spalatorie auto automata

Calculator Pret - Spalatorie Auto Automata Pret: Calculati-va costurile si profitul unei Spalatorii Auto Automate cu Fise, Self Service JetPOINT. EHRLE, Spălătorie Auto, Spalatorie Auto, Spalatorieauto, Spălătorie Auto Self Service,. Spalatorie Auto Automata, Spălătorie Automată, Spalatorie Automata,.

Vand pompa presiune spalatorie auto Fasa Maxima-Lavor (Karcher). Sistemele pentru spalatorii auto self service EHRLE m m m m. Afaceri de succes - forum afaceri,. Tot ce trebuie sa faci este sa ai grija sa iei banii seara din automate si sa incarci rezervoarele cu produse chimice pt a doua zi.

Cat ajunge un astfel de sistem self service? Afara costa cam euro la cel cu perii, iar la cel cu pistol cu jet 50 . Este imposibil sa nu fi observat cat de multe spalatorii auto exista in. Prezentare sistem spalare : ▻ Sistemul este conceput pentru spalare exterioara ( cu operatori sau fara ) a autovehiculelor, intr-un timp limitat si consumuri . Descoperiti spalatorie automata la preturi reduse (produse).


Karcher curata eficient atat autoturisme cat si. Servicii Spalatorie auto manuala si automata de la Holleman. Aproape inexistente in anii de dinainte de 199 spalatoriile auto au luat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare