vineri, 11 martie 2016

Motor locomotiva diesel

Aceasta locomotiva a fost fabricata in Romania de SC ELECTROPUTERE SA Craiova, in cooperare cu U. Resita pentru motorul diesel si SC CAROMET SA . Cu toate că primele vehicule feroviare cu propulsie prin motoare Diesel au fost exploatate eficient abia după cel de-al Doilea Război Mondial, istoria locomotivei .

Locomotiva diesel este o locomotivă care primește putere de la un motor diesel. Acest tip de locomotivă a înlocuit treptat locomotiva cu abur, având avantaje . Sunt dotate cu motoare tip Alsthom ce dezvoltă cu 250CP peste capacitatea unei . LOCOMOTIVE DIESEL ELECTRICE 27CP-MODERNIZATE.

In modernizare s-a utilizat un motor diesel puternic, din gama producatorului german MTU, astfel . Cabina de conducere este modernizată, ergonomică şi se Locomotiva este dotată cu un motor Diesel, modern, cu încadrează în nivelele de . O versiune scurta (altfel fisierul era prea mare) a GM-urilor pe care le-am filmat in 2010. Locomotiva diesel electrica de 21CP este un mijloc de transport feroviar destinat remorcarii trenurilor de marfa. Energia mecanica produsa de motorul diesel.


Carpathia 23DE-M este prima locomotivă diesel din România cu motoare electrice de tracţiune de curent alternativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare