luni, 28 martie 2016

Raie auriculara pisici

Raia auriculara la pisici - descriere, simptome, prevenire si tratament. Depozite de forma si culoarea zatului de cafea, precum si mirosul neplacut al urechii . Raia Auriculara, afectiune parazitara comuna, intalnita frecvent la puii de caine sau pisica, cu varsta de pana la un an.

Pisicile si cainii se confrunta cu probleme ale urechilor in fiecare zi. De cele mai multe ori aceste infectii ale urechii sau . Intre timp tii motanul departe de alte pisici, de preferat ar fi sa-l tii mereu departe de pisicile straine pentru ca raia auriculara se transmite foarte . Ce se intampla cand pisica sau cainele nostru scutura excesiv din cap, se scarpina persistent la nivelul urechilor, are o secretie negricioasa la .

Raia auriculara la pisici Buna ziua! Am pisici de luni pe care le-am luat de la tara, insa pe langa puricii de rigoare am descoperit ca au raie . Raia auriculara a pisicii este o boala frecvent intalnita, dar care poate fi tratata. Este important sa fie detectata la timp. Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie : raie auriculara pisici.


Urechile pisicii mele au un miros teribil. Denumita si otodectoza , raia auriculara a pisicilor este o otita externa pruriginoasa produsa de parazitul .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare