vineri, 25 martie 2016

Meniu alcalin

Dieta alcalină este ultima modă printre vedete, după ce Victoria Beckham a vorbit pe Twitter despre beneficiile ei. Acesta este doar un exemplu de cum trebuie să arate un meniu zilnic al dietei alcaline. Mic dejun: ouă fierte, o felie de pâine . Datorită unui PH foarte acid depistat în urma examenului de urină, Eva trebuie să urmeze un regim alimentar alcalin timp de cel puţin trei luni.


Dieta alcalina nu este o dieta in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba un mod de alimentatie sanatos. Cum arată un meniu zilnic în dieta alcalină: Micul dejun.

Roşii şi avocado pe o felie de pâine integrală prăjită şi unsă cu ulei de măsline. Dieta alcalină combate aciditatea - principala cauză a bolilor din epoca modernă. Află acum în ce consta dieta alcalină și care sunt beneficiile sale uluitoare. Tocmai de aceea, dieta alcalina este cel mai bun mod prin care poti sa-ti echilibrezi. Ultimele articole Cele mai vizionate.


Incearca sa mananci cat mai multe alimente alcaline, care iti echilibreaza. Quiche Lorraine cu salata de primavara . Trăim într-o lume în care ploile acide sunt ceva obişnuit, la fel ca băuturile acidulate din magazine ori ca omniprezentul acid citric din alimentele procesate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare