joi, 10 martie 2016

Steampod pareri

Apare Steampo primul instrument pentru îndreptarea părului pe bază de abur. Pentru prima dată L'Oreal Professionnel și-a unit forțele cu . Steampod este primul instrument pentru indreptarea parului pe baza de abur, care incorporeaza patru inovatii tehnice.

Mi-a fost dor sa ajung in fata calculatorului sa mai impartasesc cateva ganduri cu voi, imi pare rau ca in ultima vreme nu am fost aproape de voi . Pentru prima data, doua branduri cu expertiza recunoscuta la nivel mondial se asociaza pentru a crea un instrument revolutionar Steampod. Tratament pentru stralucirea parului la Salon de infrumusetare Iasi. SteamPod este primul instrument pentru indreptarea parului ce degaja un flux continuu de .

Pentru acelea care vor sa experimenteze o coafura in tren am o propunere: par neted cu ajutorul unui gadget minune de la Steampod. Steampod - produsul inovator pentru parul tau. Placa de intins parul cu aburi si produse reparatoare de ingrijire imbogatite cu ProKeratina. E10513– placa de intins parul cu abur – review si pareri.


O singura trecere cu Steampod peste fiecare suvita, asigura minim zile de . THIS IS NOT A NEW HAIR STRAIGHTENER! I COULDN'T FIND WHEN IT WAS RELEASED BUT IT IS AT.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare