joi, 10 martie 2016

Haina blana artificiala

Modele de haine de blana artificiala. Decoltata la baza gatului si inchidere cu nasture, propune un croi scurt, cu terminatie la nivelul soldurilor. Haină din blană artificială, scurtă, cu închizătoare cu copci în partea din faţă şi cu buzunare laterale.

Haina blana sintetica LOVELY LAUREN - Haina blana sintetica LOVELY LAUREN - Haina de blana este neagra, cofectionata din 1 poliester. Cumpărături Ieftine Haine din Blană ? Avem un an grozav 20Haine din Blană la ofertă. Cumpără Ieftin Haine din Blană online astăzi la lightinthebox.

Perferfectă pentru a-ți completa o ținută office sau o ținută elegantă, gata să îți ofere confortul termic pe care ți-l dorești, o haină de blană artificială este o . Atunci cand temperaturile joase se fac din ce in ce mai simtite, haina de blana artificiala bleumarin devine un accesoriu prin care poti adapta orice tinuta. Vand haina deosebita ,tigrata din blana artificiala. Vand haina de blana artificiala cu gluga, de dama.


Haina blana artificiala leopard Teranova marimea M. Vand geaca de piele intoarsa cu blana artificiala pe interior. FeteleDeZahar iti recomanda o gama variata si moderna de haine din blana naturala si sintetica, disponibile online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare