miercuri, 30 martie 2016

Placa de par cu aburi profesionala

Descopera cea mai buna placa de par cu aburi si toate avantajele de care. Placa cu aburi pentru indreptat parul pentru toate tipurile de par - Alb. Puteti folosi inovatoarea placa Steampod pentru a indrepta parul sau pentru a crea onduleuri.

Placa de indreptat parul BaByliss ST280E, 150-2Grade, XXL Diamond Ceramic,. Placa profesionala pentru intins parul Valera Swiss'x Logica, temperatura . PLACA PROFESIONALA DE INTINS PARUL CU ABURI STEAMPOD PENTRU INTINDERE SAU ONDULARE A PARULUI PENTRU UTILIZARE IN SALONUL . Utilizate impreuna cu placa, cele trei produse pe baza de Pro-Keratina sunt activate de aburul degajat de aceasta si actioneazaca un .

Placi de par profesionale, proiectate sa reziste in cele mai grele conditii intalnite. Placa de creponat si indreptat parul cu aburi Valera Silhouette. Electrocasnice Aparate de ingrijire personala.


Steampod - produsul inovator pentru parul tau. Placa de intins parul cu aburi si produse reparatoare de ingrijire imbogatite cu ProKeratina. Care este diferenta dintre varianta home si cea profesionala?


Babyliss Pro placa Ultrasonic cu aburi BAB2191SEPE transforma apa intr-o bruma. Placile profesionale de intins parul Babyliss Pro sunt supuse celor mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare