miercuri, 9 martie 2016

Black friday carrefour 2016

Cele mai mici preturi starnesc invidia! Intra pe site si descopera oferte si promotii pe gustul tau la toate categoriile de produse. Astfel, ofertele pe care le-am pregatit pentru ei de Black Friday vizeaza o gama larga de produse electronice, electrocasnice, IT si telecom, .

Carrefour sărbătorește BLACK PROMO cu reduceri de până la. București, aprilie 20pregătind pentru clienții săi reduceri de . Carrefour este primul retailer de dominantă alimentară care sărbătoreşte “Black Friday” în România. Lanţul de magazine va avea în perioada 17-noiembrie .

Carrefour Black Friday 20a inceput pe noiembrie si aduce reduceri de pana la la tot ce poti baga in priza! Din experienta anilor precedenti, cei de la ALTEX vor organiza Black Friday 20toata luna Noiembrie. Reducerile vor fi disponibile in magazine incepand cu . METRO, Selgros, Carrefour, Auchan, Cora și Profi sunt marile rețele de magazine care organizează luna aceasta . Verifica reducerile de azi de la Carrefour!


Oferte cu reduceri noi prezentate in cataloagele CARREFOUR. Catalog CARREFOUR - Black Promo! ALTEX are reduceri de pana la de Black Friday in datele Noiembrie 20ora 00:si Noiembrie 20ora 00:pastrand promotiile si Black .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare