miercuri, 23 martie 2016

Raul doicescu

Omul de afaceri Raul Doicescu, fondatorul companiei de construcții Bog`Art, care împlinește anul acesta un sfert de secol de existență, . Bogaţii României se adună vara în casa lui Adnan Khashoggi, un turco-saudit implicat în imobiliare şi comerţ cu arme, cu vile scumpe şi celebre la Mediterana şi . Sotia lui Raul Doicescu, patronul Bog'Art si bun prieten cu Adriean Videanu, etaleaza pe strada obiecte a caror valoare totala sare de suta de .

De cealaltă parte, Bogdan Doicescu este fiul omului de afaceri Raul Doicescu, care deţine Bog'Art, dezvoltator imobiliar pe segmentul de . Bog'Art este o companie de construcţii română privată, înfiinţată în 199 cu sediul în Bucureşti. Domeniul principal de activitate al . Cu primul, partener de table și de împrumuturi.

Un vizitator des al Principatului Monaco. Unul dintre actionari este fiul lui Raul Doicescu, proprietarul firmei de constructii Bog'Art. Firma Agroexpert Industry conduce clasamentul celor . Omul de afaceri Raul Doicescu, unul dintre milionarii low-profile din piata constructiilor, a facut, ieri, o previziune sumbra asupra evolutiei sectorului in care . Raul Doicescu, Detalii despre Raul Doicescu.


Citeste mai multe despre Raul Doicescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare