miercuri, 9 martie 2016

Lg robotporszívó

A porszívózás többé nem tartozik majd a kevésbé kedvelt házimunkák közé – bemutatjuk Önnek az új legjobb barátját, a HOM-BOT Square . Különleges, négyzetes formájának köszönhetően takarítási hatékonysága kiemelkedő. A dél koreai LG cég egyik termékét, az LG HOM BOT Square robotporszívót teszteltük két héten keresztül.

A doboz tartalma a készüléken kívül . Minden robotporszívó képes arra, hogy a programja alapján megfelelően kitakarítson. Az LG robotporszívó az alap elvárásokon túl még azokat is elégedetté . Az új LG Hom-Bot Square VHombot robotporszívó újdonságai: Robonavi 9.

Smart Exit funkció - ha a kefék motorja elakadást érzékel, amit . Az LG VR64702LVM HOM-BOT SQUARE robotporszívó egy duplakamerás, négyzetes alakú robotporszívó, amely a sarkokban is tökéletesen tisztít. Be kell vallanunk, hogy némileg elfogultak vagyunk, de nem csak egy irányba. Közel öt évvel ezelőtt már kipróbáltunk egy LG robotot, . Az országban elsőként nyílt alkalmunk kipróbálni az LG legújabb csúcskategóriás robotporszívóját, és ha már nálunk volt, egy harmadannyiba . LG HOM-BOT SQUARE robotporszívó teszt.


Az LG jóvoltából tesztelhettük az egyre inkább gyarapodó takarító robotok egy remek példányát.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare