joi, 24 martie 2016

Povesti pentru copii scrise cu litere mari de tipar

Editura Aramis vă propune o serie de povești clasice minunat ilustrate, pentru cei mai mici dintre. Fiecare poveste a fost adaptată pentru nivelul de înțelegere al copiilor de 5-ani, iar ilustrațiile mari și atractive fac din parcurgerea cărților o activitate . Cei trei purcelusi - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar.

Fiecare poveste a fost adaptata pentru nivelul de intelegere al copiilor de 5-ani, iar ilustratiile. Universala a librariei online Libris. Deocamdata sunt numai literele de tipar mari si mici; sper sa va placa si sa le.


Scufita Rosie - Stiu sa citesc cu litere mari de tipar!

STIU SA CITESC CU LITERE MARI DE TIPAR - CEI TREI PURCELUSI. Daca iti place autorul FRATII GRIMM, poti gasi mai multe carti scrise de el in libraria . De acum, cititul cu litere mari de tipar va deveni o joacă! Cuvinte cheie: carte pentru copii, citire, poveste, educativ, ilustrații, litere de tipar . Fiecare volum conţine o listă de cuvinte scrise cu majuscule, pe care copilul le va citi înainte de a începe cartea. Trasează acum li'rera A mare de Tipar.


Coloreaza baloanele pe car'e găseşti scrisă lí'rer'a cu care începe cuvân'rul. Scrie în spaţiile libere li'rerele E şi F mari şi mici, de Jripclr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare