luni, 21 martie 2016

Echitfem cursuri

Deschidere curs Managmentul resurselor umane. Deschidere curs Competențe antreprenoriale. Examen curs Spalator Textile Grupa Rosiori de Vede.

Asociația Europeană pentru o Viață mai Bună - AEVB, în calitate de beneficiar în cadrul proiectului “ECHITFEM - Echitate pe piața . ECHITFEM - Echitate pe piata muncii pentru femeile din regiunile Sud Muntenia si Bucuresti Ilfov, proiect. Rodica Carstea Ion pe cand noi cursuri? Cursurile vor fi organizate în cadrul proiectului „ECHITFEM – Echitate pe piaţa muncii pentru femeile din regiunile Sud Muntenia și București .

Asociația pentru dezvoltare și promovare socio-economică Catalactica Filiala Teleorman este partener in proiectul ECHITFEM - Echitate pe piaţa muncii . ECHITFEM, eveniment, echitatea pe piata muncii, Femei in Afaceri. Cursuri intensive de management de proiect, marketing digital si resurse . ECHITFEM – Echitate pe piața muncii pentru femeile din regiunile Sud. Cursuri gratuite pentru femei, finanțate de Uniunea Europeană prin.


Programele Investește în oameni, EchitFEm și Șanse și drepturi . ECHITFEM - Echitate pe piata muncii pentru femeile din regiunile Sud. Cursuri de calificare nivelul 1: Brutar, Preparator inchetata - grupe;.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare