joi, 24 martie 2016

Ceara lemn dedeman

Ceara lichida intretinere suprafete lemn l la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria SOLUTII DE . Lazura pentru lemn Savana aspect antic, maro frappe, litri.

Ceara lustruit caroseria la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria CURATARE EXTERIOR. Solutie lemn parchet cu ceara Promax 7ml la cel mai bun pret acum la Dedeman. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERG PT .

Ceara poate fi folosită atât ca finisaj principal pentru lemn cât şi ca lustru pentru. Cele mai utilizate tipuri de ceară pentru finisarea lemnului sunt:. DEDEMAN mi-au recomandat sa dau lemnul cu bait . Produs fabricat din ceara de albine si ulei de in, pentru tratarea lemnului in interior. Potrivit in special pentru mobila, jucarii de copii, lambriuri, grinzile la vedere . Gasesti la Hornbach ulei de in pentru lemn, ajuta la hidratarea lui.


Produsele BORMA WACHS ( Italia ), sunt ideale pentru tratamentul si cosmetizarea suprafetelor din. Folosind un cutit cu varful ascutit, se indeparteaza aschiile sau partile de lemn deteriorate din zone ce urmeaza a fi retusate, astfel incat ceara sa aiba o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare