marți, 15 martie 2016

Metraje tesaturi

Materiale textile din bumbac, tesaturi textile de import: tiroleze, poplin, fashion, patchwork doc, finet, raiate, metraje textile de calitate! Sofitex tim este un magazin online de materiale textile si tesaturi en gros si en detail. Obiectul nostru de activitate este comercializarea de tesaturi si accesorii pentru confectii,piele si accesorii pentru incaltaminte,marochinarie ,tapiterie si confectii.

Materiale textile de calitate la cele mai mici preturi ! Cea mai mare gama de tesaturi din Romania: tesaturi bumbac, dantele, materiale textile sintetice, vascoze, . Materiale textile - Avem materiale textile de la TUL, STOFA pana la Dantela. Pagini similareCumpara online materiale art hobby din orice oras.

Alege dintre sute de materiale art hobby si alte accesorii pentru handmade. Azi am fost intr-o plimbare tare frumoasa la SAB Textile – un depozit gigant cu tesaturi la kilogram. In categoria Materiale Textile regasiti urmatoarele produse: tiul, saten, organza, voal si brocart.


Suntem direct importatori si producatori de materiale textile. Materiale textile online, vesele si colorate, potrivite pentru haine, obiecte de decor sau jucarii. Materiale textile cu imprimeuri cool - Fabrix.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare