vineri, 18 martie 2016

Pret constructie spalatorie auto

Construcţia unei spălătorii auto cu cinci-şase posturi poate ajunge la 30. Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana,. Depozit de materiale de constructii la tara.

Deschiderea unei spalatorii auto este o oportunitate, avand in vedere numarul. Cu siguranta ca atata timp cat vor exista masini pe sosele o spalatorie auto in care investesti cu cap va fi o afacere de succes In functie de . As opta pentru o constructie tip schelet cu prelate. Spalatoria auto este activitatea economica si se clasifica (CAEN) la codul 4520 .

PRET: Proiect DTAC (proiect autorizare) 700Euro fara TVA Proiect DTE (proiect tehnic) 900Euro fara TVA. Vreau sa deschid o spalatorie auto in Bucuresti. Ca amenajare cel mai bine se pretează cortul sau construcţii uşoare din PPE. Vreau sa deschid o spalatorie auto.


Apr 2015Deschidere spalatorie autopostărifeb. In zonele cu putine spalatorii preturile sunt mai mari comparativ cu cele. Calculator Pret - Spalatorie Auto Automata Pret: Calculati-va costurile si profitul unei Spalatorii Auto Automate cu Fise, Self Service JetPOINT. Vand pompa presiune spalatorie auto Fasa Maxima-Lavor (Karcher).


Casa si gradina Materiale constructii si amenajari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare