miercuri, 16 martie 2016

De la ce vine bmw

BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG (în traducere în română Uzina Bavareză de Motoare SA), este un producător german de automobile, . Si eu am retinut ca un angajat al BMW a spus ca nu vine de la elice, vine de la steag. Era un documentar pe discovery sau national geographic .

BMW, acronimul pentru Bayerische Motoren Werke AG (in româna Uzina Bavareza de Motoare SA), este un producator german de automobile, motociclete si . Stiati ca BMW a fost aproape sa fie cumparat de Daimler in anii '50? E vine de la Entwicklung, termenul german pentru Evolutie. Oare emblema BMW chiar reprezinta o elice de avion ce are in fundal.

Inspiratia pentru numele si emblema Subaru vine de la denumirea . BMW EUrsulet - numele dat acestei masini se pare ca vine tocmai din 198 din cadrul unei etape de Campionat National de Raliu, etapa . Compania BMW, fondată de Karl Friedrich Rapp în 191 a fost iniţial axată pe fabricarea motoarelor de avion, numindu-se Bayerische . La inceput, BMW a facut motoare de avioane, de unde si elicea alb-albastra (culori traditionale in Bavaria) din logo. Un articol recent publicat in New York Times desfiinteaza mitul “elicei de avion care se invarteste” din sigla BMW.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare