marți, 29 martie 2016

Case structura metalica preturi 2015

Noi oferim case pe structura metalica usoara cu preturi foarte mici. Vezi preţuri case şi suprafeţele fiecărui proiect construit de noi. Executăm case pe structură metalică, case pe structură de lemn, case.

Fabrica de Case HIPARION - casa ta în cel mai scurt timp! Fabrica de structuri metalice usoare din profile zincate. Producator de case pe structura metalica, hale metalice si case modulare. Am proiectat cu experiență modele de case pe structură metalică având în minte caracteristici moderne, confort unic și construcție calitativă la prețuri .

Am proiectat cu experiență case pe structură metalică având în minte caracteristici moderne, unice. Constructii case pe structura metalica la cheie, proiecte case - Casa Metalica. Casele pe structură metalică sunt mai ieftine decât cele din zidărie, dar mai scumpe decât cele pe. MDS Building arată că preţurile încep de la 3de euro pe metrul pătrat în cazul caselor la cheie . Criza a afectat si aceasta piata, in sensul ca preturile la case s-au micsorat.


In anul 200 o casa ridicata pe structura metalica costa in jur de . Casa de fier, gata în trei luni, la preţuri începând de la 18. Pasul 1: Se montează structura metalică în panouri și pe fundație .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare