luni, 21 martie 2016

Curatatorie haine constanta preturi

Forte Clean va ofera servicii de curatatorie haine in Constanta. Oferim servicii de colectare si livrare la domiciliu.

Cele mai bune servicii la cele mai mici preturi din Constanta . Preturi - Spalatorie - Curatatorie - in Constanta - StarClean Solutions. Prestam servicii de CALITATE, cu SERIOZITATE si PROMPTITUDINE pentru: 1. Servicii de spalare, dezinfectare,uscare,calcare .

Servicii complete de spalatorie si curatatorie textile Constanta. Servicii Curatatorie Constanta Vaneco. Preturi Spalatorie Constanta Vaneco . Servicii - Ideal Clean ofera servicii pentru spalatorie profesionala textile, curatatorie chimica ecologica, curatatorie non-chimica si calcatorie profesionala. De asemenea hainele sunt examinate pentru a depista eventualele pete si natura lor, precum si descoperirea eventualelor vicii ascunse. I in Topul Firmelor, de catre Camera de Comert Constanta, la categoria „prestari servicii catre populatie”.


Cum sa ai grijă maximă de hainele tale preferate . ALB TIP-TOP ofera servicii de spalatorie ecologica şi curăţare uscată - pentru toata gama vestimentara: confectii textile, cojoace si haine . Octavia Ecol, Spalatorie, curatatorie ecologica de haine in Constanta si Mangalia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare