vineri, 20 noiembrie 2015

Apartamente nufarul plaza oradea

Apartamente noi de vanzare, in cartierul Nufarul, vizavi de Penny Market. Bloc finalizat, apartamente ocupabile imediat. Apartamente noi de vanzare, in cartierul .

In constructia blocurilor din zona rezidentiala Nufarul Plaza Oradea,. Fiecare apartament este dotat cu aparate de aer conditionat +telecomanda ,functionale. Apartament camere, de vanzare, cart. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere.


Apartament camere de vanzare, Oradea cart. Nufarul Plaza Oradea , pentru mai multe detalii dati like paginii, Oradea. Apartamente noi de vanzare cu sau camere, in zona Nufarul, la intersectia . Apartament Nou Lux in Regim Hotelier, Nufarul, Oradea.


Inchiriez apartament cam, Nufarul, Oradea. Nufarul Plaza Apartamentul este dispus pe o suprafata construita de metri patrati si metri patrati . ALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA!

Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea! Apartamente noi cu una, doua sau trei camere, in Oradea, in cartierul Nufarul. Firma: Nufarul Plaza; Adresa: Str.


Vânzari apartamente Oradea zona Nufarul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare