joi, 19 noiembrie 2015

Uractiv drink pareri

Uractiv drink se distinge printr-o combinatie unica de substante active continute in extractul. Combinatie unica de substante active din Strugurii ursului, Rizomi de pir, Anason stelat si menta. Uractiv Drink (DZ) este un remediu naturist care actioneaza benefic pentru prevenirea si vindecarea infectiilor urinare, cauzate de prezenta bacteriilor la .

Prospect Uractiv Drink plicuri - Fiterman Indicatii: pentru mentinerea starii de sanatate a aparatulu. Eu am luat Uractiv, contine albastru de metil si ajuta la dezinfectarea tractului urinar. Uractiv Drink conţine: extract de strugurii ursului (Arctostaphylos Uva Ursi) standardizat în arbutină , extract uscat din rizomi de pir . Mai bine de dintre cazurile de infectii urinare sunt provocate de bacteria E.

Uractiv Drink are o actiune antibacteriana . Pretul unei cutii de Uractiv Drink (plicuri) costa in jur de de lei, minus sau plus. Nu se administreaza Uractiv Drink persoanelor insarcinate sau. Uractiv Drink poate fi solutia cea mai eficienta, ca si tratament alternativ in tratarea infectiilor urinare persistente. Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare