joi, 5 noiembrie 2015

Benzi antiderapante gresie

Benzi antiderapante sau antialunecare, sunt benzi autoadezive ce se aplica pe diverse suprafete pentru a preveni alunecarea si a asigura un plus de siguranta . HI-BOND HAS Banda adeziva antiderapanta. Folosita la aplicari pe beton, marmura, pardoseli de piatra, scarile de lemn sau de metal, rampe pentru prevenirea .

Banda antiderapanta pentru profil S1mm gri la cel mai bun pret acum la Dedeman. Profil trecere gresie-parchet argintiu t-20mm 0la20pb. Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria FIXARE.


Benzi antiderapante pentru podele si trepte.

Distantiere pentru gresie si faianta. Banda antiderapanta este realizata din PVC acoperit cu carborundum . Banda antiderapanta sau benzi antislip pentru podea. In aceasta categorie oferim benzi antiderapante pentru pardoseli si benzi antialunecare pentru cazi si cabine de dus. Cumpara Banda antiderapanta la cel mai bun pret. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


EUROMATT ofera o gama variata de covoare antiderapante pentru trepte. Aderenta benzilor antiderapante este garantata de catre un adeziv acrilic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare