vineri, 6 noiembrie 2015

Cutie carton dedeman

La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria AMBALAJE. Preturi pentru AMBALAJE de la lei. Cutie de depozitare pliabila 10740x30xcm la cel mai bun pret acum la.

Cutia este fabricata din material textil si carton si are dimensiunile 40x30xcm. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria AMBALAJE SI ACCESORII CADOURI. Preturi pentru AMBALAJE SI ACCESORII CADOURI . Cutie de depozitare pliabila 10733x26xcm la cel mai bun pret acum la.

Cutia este fabricata din material textil si carton si are dimensiunile 33x26xcm. Prin proprietatile sale – greutate redusa,, rezistenta mecanica mare,, buna protectie a marfurilor impotriva . Cutiile de transport sunt utilizate pentru depozitarea şi transportarea celor mai diferite produse în vrac sau împachetate optimizate în vederea utilizării maxime a . Cumpara Cutii arhivare de la eMAG la preturi avantajoase. Cutie arhivare 2x 1x 2mm, LEITZ Click Store, carton laminat - mov. Cutii carton: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite.


Preturi, produse si reduceri la cutii carton, solutii de organizare si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare