miercuri, 25 noiembrie 2015

Aspirator cu aburi pentru covoare

Cumpara Aparate de curatat cu abur online de la eMAG. Aspirator multifunctional cu spalare covoare Vax Multifunction. Diferenta intre acest aparat si un aspirator simplu este data de aburii care elimina.


Rezervorul de 450ml, laveta din microfibra si accesoriul pentru covoare . Aspirator cu spalare cu injectie-extractie Karcher SE 5. Mopul cu aburi (denumit si aspirator cu spalare sau aspirator cu aburi) poate curata atat covorul persan de la bunica cat si gresia si faianta din . Compara preturile la Aspirator Cu Aburi, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online!

Mop electric cu aburi Vax Fresh Combi Multifunction. Aparat de spalat covoare, pardoseli si tapiterie Oreck Platinum. Aspirator de mana Vax Gator Pet 18V. Aspiratoare cu aburi pret si pareri- O locuinta fara virusi, acarieni si murdarie, ucid. Mai intai a aspirat cu aburi covorul, timp de vreo minute.


Curățenia este foarte importantă în orice casă, iar un aspirator cu aburi sau chiar. Accesați Eliminarea prafului si murdariei de pe covoare si mochete - Setati puterea de aspirare la maxim si cea de abur intre puterea minima si cea medie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare