vineri, 27 noiembrie 2015

Hotel safir venus

Strada Nicolae Iorga, Venus 905504. Situat în zona Esplanada din staţiunea Venus de la malul Mării Negre, la de metri de plaja de nisip, Club Safir are un bar cu terasă la ultimul etaj cu. Club Safir, este un complex de apartamente de lux din statiunea Venus.

Clubul pune la dispozitie apartamente complet utilate si dotate cu vedere la mare. Hotelul Club Safir este alcatuit din apartamente de lux de tip junior (mp) si senior (mp) ultra modern utilate si spatioase. Conditiile sunt exceptionale, iar . Rezervari Cazare Hotel Club Safir Venus la PRETUL MINIM GARANTAT.

PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit ! Dupa o cautare indelungata, am ales Club Safir Venus, unde am rezervat 2. Am avut o vacanță foarte reușită la acest hotel, care își merită pe deplin . Imagini hotel Localizarea unitatii de cazare Descrierea unitatii de cazare . Hotelul Club Safir este un complex de apartamente inaugurat foarte recent, in anul 201 situat in Zona Esplanada a statiunii Venus, la doar de metri de mare . Comparaţi preţuri hoteliere de la 4website-uri. Găsiţi cea mai ieftină ofertă de cazare pentru Aparthotel Club Safir din Venus.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare