luni, 30 noiembrie 2015

Ideal standard constanta

Proiectare, furnizare si executie instalatii de climatizare, ventilatie, incalzire si forare puturi. Distribuitor autorizat Rehau, Lindab, Trane, Daikin, Soler Palau. Ideal Standard este o companie privată cu capital românesc care şi-a câştigat o certă reputaţie între firmele.

Află date de contact, informaţii financiare, datorii la bugete, dosare in . Ideal Standard International este un producator de obiecte si instalatii sanitare cu sediul in Belgia. Filosofia companiei este ca oamenii trebuie sa detina o baie . Bulevardul Aurel Vlaicu, Nr: 19003CONSTANTA România.

Ideal Standard din Constanta: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte detalii specifice. IDEAL STANDARD SRL - CUI 148455- Toate datele firmei! Evolutia in timp - Ideal Standard Srl.


Top competitori din judetul: Constanta. IDEAL STANDARD Constanta proiectare, furnizare si executie de instalatii de incalzire, climatizare si ventilatie, service si mentenanta. Ideal Standar judetul Constanta: Companie ce desfasoara activitati de distributie si prestare de servicii in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilatie, frig si .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare