marți, 17 noiembrie 2015

Bicarbonat de sodiu cu lamaie forum

Limonada de bicarbonat de sodiu si lamaie - SalutStie cineva cum se face aceasta limonada? Am pus intr-o sticla de 1l,apa pe 3. Aug 2014Pasta albire - Chiar are efect?

Sept 2013Mai multe rezultate de la forum. Poate aţi auzit deja de reţeta cu suc de lămâie şi bicarbonat de sodiu. Merită sau nu să încercaţi acest remediu?

Un mit periculos: bicarbonatul de sodiu și lămâia vindecă orice cancer. In ceea ce priveste amestecul bicarbonat de sodiu – lamaie, rezultatul. O persoana care a folosit acest amestec spune pe un foruAm . O persoană care a folosit acest amestec spune pe un foru„Am . O persoana care a folosit acest amestec spune pe un foru„Am . Cine încearcă să spună că bicarbonatul și lămâia nu funcționează este imediat combătut. Lamaia si bicarbonatul de sodiu, o combinatie puternic vindecatoare.


Gillies si colegii lui au demonstrat deja bicarbonat de sodiu si lamaie.

Exista un forum cu postul negru cu apa, sunt mii care au scris acolo experientele lor, . Combinaţia de bicarbonat de sodiu, suc de lămâie, usturoi şi miere este considerat un elixir pentru sănătate, această reţetă tibetană ajungând .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare