vineri, 13 noiembrie 2015

Hotel diamant amara

Motel Diamant Amara, cazare Amara, rezervari Motel Diamant, prezentare Motel Diamant, poze Diamant,. Amara, inchirieri apartamente, cazare pensiuni Amara, cazare Motel Amara, case de vacanta. Motelul Diamant se află la de metri de Lacul Amara, oferind un restaurant şi acces Wi-Fi gratuit.

Motel Diamant este situat la intrarea in Amara dinspre Slobozia si la de metri de Lacul Amara. Motelul are o capacitate de cazare de 11 . Hotel Diamant, Slobozia, Ialomita, Romania. Cazare in camera Motel Diamant - Amara - Camerele de hotel sunt prevazute cu grup sanitar propriu, televizor, cablu, telefon, aer conditionat, apa calda in .

Motel Diamant Amara este situat la de metri de lacul Amara in statiunea balneoclimaterica Amara, judetul Ialomita, Romania. Motel Diamant, situat la de metri de lacul Amara, are o capacitate de 11. Formatia diamant milano revelion 20- Duration: 2:23. Comparaţi preţuri hoteliere de la 4website-uri.


Găsiţi cea mai ieftină ofertă de cazare pentru Hotel Motel Diamant din Amara. Vezi tarife de cazare, adresa si fotografii Motel Diamant Amara. Pozitionare pe harta si parerile turistilor .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare