luni, 16 noiembrie 2015

Inchiriere aspirator cu spalare cluj

Oferim servicii de inchiriere pentru aparatura Karcher la cele mai bune preturi. Aparate de Curatat Cluj pentru Uz Casnic si Industrial prin Dealer Karcher Cluj Vanzari online Echipamente Curatenie Profesionala: Aspiratoare . Inchirieri de Echipamente de Curatenie si pentru Spalatorii Auto de la Dealer Karcher in Cluj.

Aspirator cu Filtrare prin Apa complet accesorizat. Aparat de Spalat cu Presiune cu Apa Rece – pt. Inchirieri masini de spalat-maturat pentru spatii comerciale, hale sau depozite.


Firma ECO TERA CLEAN din Cluj-Napoca oferă spre vânzare și.

Vânzare și închiriere echipamente de curățenie de calitate, ca dealer autorizat Karcher! Curățitoare cu presiune; Aspiratoare simple sau cu spălare . Inchirieri echipamente curatenie, inchiriere echipamente pentru cleaning, de. Inchiriez aparat de spalat cu injec.


Inchirieri utilaje curatenie, echipamente curatenie. Acest echipament de curatenie second hand se poate livra din Cluj Napoca sau Bucuresti catre orice punct . Nilfisk curatare echipamente curatenie my spalare uscare Nilfisk-Alto . Va oferim spre inchiriere o gama larga de utilaje pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare