marți, 24 noiembrie 2015

Scaun auto rear facing 936 kg

Scaune auto rear facing TRANSPORT GRATUIT. Scaun auto Cybex Sirona Plus Platinum 0-kg. Klippan TRIOFIX RECLINE 9-KG cu BAZA ISOFIX.

Scaune auto rear facing, scaune auto pentru copii care se pot pozitiona cu spatele. Scaun auto Jane Gravity i-Size 0-kg Recomandat pentru: grupa 0+ de la . Scaune auto rear facing, scaune auto pentru copii ce pot fi pozitionate cu spatele la directia de mers. Klippan TRIOFIX RECLINE 9-KG cu BAZA ISOFIX 2.

Scaun auto Nuna REBL i-Size 0-1kg. Scaun auto isofix 9-kg Recaro Optiafix. Scaun auto 9-kg Young Sport Hero Recaro. Axkid produce scaune auto copii, scaune cu spatele la directia de mers - Rear Facing. Aceste scaune de masina pentru copii sunt cele mai sigure din lume!


Nici pentru cei care nu pun copilul în scaun auto pentru că plînge nu scriu azi. Scaunele pentru rear-facing sînt destul de înalte, cel mic va vedea . Scaun Auto 0-Kg Radian Lagoon Diono. Pentru combinatia perfecta dintre protectia superioara la impactul.

A doua soluție a fost un scaun de acest gen, înclinat un pic, din nou. Cand cumparati un scaun pentru copil, cautati sa aiba posibilitatea de rear facing .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare