joi, 5 noiembrie 2015

Bonami home cehia

Bonami inspires with great design. Our mission is to discover new home design products and feature them in time limited campaigns. Bonami Home din Cehia se lansează și în România, un nou magazin online cu decorațiuni pentru casă, competitor magazin online vivre.

Hanse Home - covoare de calitate, durabile. Tonurile cromatice alese vă vor stârni interesul. Bonami, magazinul online homedeco cu cea mai rapida dezvoltare din Cehia, intra pe piata din Romania.


Bonami, magazin online de mobilă şi homedeco, cu sediul în Cehia, își extinde operațiunile și pe piaţa din România, cu peste 120.

Magazinul online de mobilă și decorațiuni Bonami din Cehia își extinde operațiunile și pe piața din România, având peste 120. El se numește Bonami și își are originile în Cehia. Magazinul online de mobilă şi home deco a fost înfiinţat în ianuarie 201 în Cehia.


Bonami, magazinul online homedeco cu cea mai rapida dezvoltare din Cehia, a intrat pe piata autohtona, anunta compania intr-un comunicat de presa. You are here: Home › Business › Bonami intră pe piața românească. Magazin online de mobilă şi homedeco din Cehia .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare