marți, 3 noiembrie 2015

Case taranesti romanesti

Aceste superbe case taranesti poarta sub streasina lor secole de traditii si obiceiuri locale, imbinand perfect rafinamentul estetic cu . Poate ai mai văzut case țărănești, dar cu siguranță n-ai văzut una ca asta. Visul unei case ţărăneşti ca odinioară este greu de îndeplinit.

Casele ţărăneşti româneşti sunt, în general, case cu acoperiş în patru ape, apariţie unică în teritoriul european, continuând o tradiţie neolitică. Dacă sunteţi în cautarea unor modele de case cu cerdac înseamnă că vă doriţi o. România e mare căutare de proiecte de case germane. Există de case ţărăneşti reprezentative pentru arhitectura românească tradiţională: 1.

Case românești traditionale la comandă. Muntenia la pas: Aspectul unei case ţărăneşti decurge dintr-o anume viziune asupra vieţii (credinţe, ritualuri etc.) . Articole din proiecte case traditionale scrise de arh Adrian Paun. Acest proiect de casă în stil tradiţional românesc a fost publicat în revista . Articole din Case Taranesti scrise de Valentin Mandache. Acest tip de casa este des intalnit in regiunile romanesti, fiind construita pe astfel de tipar probabil .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare