joi, 26 noiembrie 2015

Casa modulara ieftina

Intalnite mai ales in occident, casele modulare prefabricate au. Cel mai ieftin model este DublDom2 denumirea caruia sugereaza ca ofera o . Casele modulare au aparut din nevoia de mobilitate a oamenilor si reprezinta o noua tendinta in realizarea unei constructii, imbinand multiple .

Proiecte Case Mici - Casa Modulara Aveo este un proiect de casa mica, cu o suprafata totala de doar de metri patrati. Modularitate elementelor constructive . Cei care vor case mari si ieftine sa redescopere chirpiciul, valatucul, paianta si. Casa Modulara Demontabila – productie Franta- la standarde europene .

Casa structura metalica – Preturi reduse, rapiditate, rezistenta. Aplicatii pentru casele din containere. Noi va putem oferi proiecte case si modele de case ieftine care sa satisfaca orice exigente.


Locuinte modulare din lemn o solutie mai ieftina. Casa din containere, de 29mp, la pret de 6900E+TVA, spatii de locuit, case in. Containere de birou din Seria Monobloc, usoare, ieftine, mobile.


Casa din containere Premier House 1mp la interior, pret 45. Logic ca iesi mai ieftin ,un container second hand de metri costa aprox .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare