miercuri, 18 noiembrie 2015

Hotel ranca

Oferte de cazare la hoteluri in Ranca. Rezervari directe cu proprietarii de hoteluri din Ranca, preturi mici. Contact direct cu proprietarul, preturi mici.

Cazare Ranca 2017: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Rânca, România.

Disponibilitate bună şi preţuri grozave. Citiţi comentariile despre hoteluri şi alegeţi cea mai bună . Situat în staţiunea de schi Rânca, la 1de metri de pârtia de schi M Hotelul Onix oferă vedere la munte şi un restaurant unde puteţi lua micul dejun. Pensiunea Dor de Munte este finalizata in 20fiind situata la aproximativ 1m de partia Mde schi in Ranca.


Pensiunea dispune de sala de mese, . Cazare hoteluri Ranca, Rezervari hoteluri Ranca la PRETUL MINIM GARANTAT. PLATA DIRECT LA HOTEL, fara carte de credit ! Hotel NT este o oază de relaxare în vârful munților. El oferă de camere luxoase, un restaurant încăpător împreună cu o terasă mare și o sală de conferințe.

Oltenia în Ardeal într-un peisaj incredibil, la km de orașul Novaci se deschide ochiului o zonă pitorească, Rânca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare