vineri, 27 noiembrie 2015

Detergent covoare fara spuma

Detergent pentru mochete si covoare fara spumare pentru aspiratoare injectie-extractie. Detergent bogat in spuma pentru covoare si tapiterii. Se pot indeparta bine mecanic, fara a se produce praf.

Vanish Sampon pentru Covoare îţi revitalizează covoarele asigurând. Anti re-murdarire: spuma se usucă, transformându-se în cristale care pot fi uşor . Detergent concentrat folosit pentru reducerea cantitatii de spuma din masinile. Detergent concentrat, fara tenside utilizat pentru curatarea covoarelor, .

Karcher Home Detergenti Profesionali Detergenti profesionali de curatat covoare, mocheta, tapiterie si tapiterie auto Spuma uscata iCapsol Detergent spuma . Detergent Profesional Buzil G4Optiflor Ex. Pachet Buzil pentru curatarea mochetelor si covoarelor. Detergent pentru covoare si mochete pentru aspirator fara spumare.


Cumpara Detergent spuma cu aerosol pentru covoare Sano Carpet, 600ml. Daca aveti covoare si copii mici, stiti ce inseamna petele pe covoare. Asa am scapat de frecat cu spuma de biocarpet, care intradevar. Nici mie nu imi pace sa curat covoarele, mai ales ca am mai multe moketutze, dar nici fara nu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare