joi, 12 noiembrie 2015

Supramax articulatii pret catena

Supramax Articulatii, plicuri la cel mai bun pret, online de la Catena! Cumpara produsul Supramax Articulatii, plicuri la cel mai bun pret! Supramax Articulatii cu gust de piersica este un supliment alimentar cu o formula naturala, unica in Romania, care contine hidrolizat de colagen si vitamina C.

Supramax articulatii ACUT este un spray concentrat cu efect anestezic. Are o formula unica, ultramoderna, astfel ca reduce rapid durerile in caz de traumatisme . Supramax articulatii plicuri este o formula ultramoderna, naturala, unica in Romania, pe baza de hidrolizat de. Produsul este disponibil in farmaciile catena.

Este disponibil in urmatoarele farmacii: Pentru detalii despre pret si orar click pe numele farmaciei. Supramax Articulatii(5ron) este un produs ce ajuta la refacerea cartilajelor. Acum si cu aroma de piersica : Supramax Articulatii plicuri aroma de piersica Pentru informatii detaliate puteti consulta Supramax Articulatii Prospect . Zdrovit Supramax Articulatii plicuri.


Ambalare: cutie cu plicuri X 10g de hidrolizat de colagen (Fortigel) intr-un plic. Indicatii: Supramax Articulatii este o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare