duminică, 1 noiembrie 2015

Pisoar cu senzor

ROBINET PT PISOAR, CU FOTOCELULA, 6V (4xAA), CROM la cel mai bun pret. Dupa ce senzorul nu mai detecteaza prezenta corpului uman, robinetul va . Baterie pisoar cu senzor, automata, are design clasic cu o gama larga de aplicabilitate la toate tipurile de pisoare.

Baterie pisoar cu senzor, automata PS 0130. Baterie pisoar cu senzor de la distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Robinet automat cu senzor pentru pisoar. Corp alama; Acoperire cromata; Sistem inchis anti-vandalism; Raza detectie: cm .

Puteti alege din peste modele de pisoare. Pisoar cu alimentare din spate, cu senzor, Fusion Q. Obiecte sanitare pentru spatii publice - Baterie cu senzor - Zephyr Sensor baterie pisoar cu senzor. Black Sea Suppliers va prezinta seria de produse Unitati de spalare pisoar cu senzor infrarosu SANELA.


Detaliile tehnice precum si pozele pentru Unitati de . SCHELL Robinet pentru spălare pisoar cu senzor infraroşu SCHELLTRONIC. WELL A Public Baterie cu montare expusă, . Pisoar fabricat in Cehia de catre Jika si dotarea cu senzor este de la Sanela. Pentru montaj necesita un transformator SLZsi sifon (Viega).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare