vineri, 6 noiembrie 2015

Spectru de absorbtie

Dacă printr-o substanţă transparentă (gaz, solid sau lichid) lăsăm să treacă lumina la un izvor. Dacă printr-o substanţă transparentă (gaz, solid sau lichid) lăsăm să treacă lumina la un izvor cu spectru continuu . Caracteristicule care compun spectrul luminos sunt:temperatura presiunea si compozitia chimia a acestuia.

Spectru de absorbtie:trecerea unui electron de pe un . SPECTRU DE ABSORBTIE (dictionar medical). Dictio Dictionar Medical contine termeni medicali explicati in detaliu. Spectre de absorbtie si de emisie.

Determinarea spectrului de absorbţie pentru o soluţie de permanganat de. Totalitatea liniilor spectrale emise de o substanţă formează spectrul de. Spectrul de absorbţie al unui corp dat este un ansamblu de linii şi . SPECTROMETRIA DE ABSORBŢIE ÎN INFRAROŞU ŞI. Pregătirea probelor în vederea înregistrării spectrului în.


SPECTRUL DE ABSORBŢIE Introducere teoretică Dacă printr-o substanţă transparentă (gaz, solid sau lichid) lăsăm . Totalitatea radiaţiilor absorbite corespunzătoare tranziţiilor între diferite nivele energetice alcătuiesc spectrul de absorbţie al substanţei respective.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare