marți, 17 noiembrie 2015

Ceas vorbitor de mana

Home Ceasuri de mână Ceasuri pentru nevăzători. Ceasuri de mână vorbitoare şi Braille Ceasuri de mână vorbitoare pentru nevăzători Ceas de mână vorbitor . Ceas de mână tactil unisex EONE Bradley cu curea grena de piele acoperită.

Ceas vorbitor, de mână, în limba engleză, metalic, cu cronometru şi afişaj digital. Pentru toate ceasurile prezentate mai jos, vocea este in limba engleză. Oferta cuprinde ceasuri cu voce (vorbitoare) şi . Nou: Ceas vorbitor, de mână, bărbătesc, cu cadran cu limbi, alarmă, calendar, cifre mari şi uşor de citit.

Va informam ca Filiala Judeteana Cluj detine ceasuri de mana cu sinteza vocala. Ceasul vorbitor este prevazut cu voce in limba romana si alarma. Preturi si oferta de produse din gama ceas vorbitor de mana din toate magazinele online din Romania. Ceas de mana vorbitor, Ceas Smartwatch IMK K88H . Asta crede Radu Vasile, un nevăzător din Constanța, de profesie informatician, care a primit, în premieră, un ceas de mână vorbitor în limba . Deşi acum au ceasuri de mână vorbitoare, mult mai bune, speră ei, multe dintre persoanele nevăzătoare încă mai folosesc ceasurile clasice, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare