marți, 10 noiembrie 2015

Locuri de munca nubiola

Locuri de munca NUBIOLA ROMANIA SRL. Pentru angajari la NUBIOLA ROMANIA SRL poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi full-time sau . Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la NUBIOLA ROMANIA SRL. Nubiola Romania SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Cel mai mare portal de joburi din Romania. Locuri de muncă la Nubiola Romania SRL.

Locuri de munca la Nubiola Romania SRL. Adresa: Doicesti, Str: Allea Sinaia, Nr:120. Aici gasesti cele mai recente locuri de munca - nubiola. Jobul potrivit - nubiola te asteapta astazi pe Bestjobs. Aplica acum la toate locurile de munca la nubiola romania srl ! Peste mii de locuri de munca pe . LOCURI DE MUNCA VACANTE LA DATA DE 10.


Cel mai mare producator de pigment albastru ultramarin din lume, Nubiola, care are o fabrica la Doicesti, va fi vanduta catre americanii de la . Productie de pigmenti si coloranti anorganici (sintetici).

DOICEȘTI: Spaniolii de la Nubiola vând fabrica americanilor de la Ferro Corporation. Nubiola are o fabrică în județul Dâmbovița, la Doicești, fiind cel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare