miercuri, 18 noiembrie 2015

Rozica miclescu valenii de munte

Rozica Miclescu la Targul National pentru Artizanat si Mestesuguri, Romexpo. După terminarea școlii s-a mutat la Vălenii de Munte, unde s-a . Mesteri populari: tapiserii si covoare lucrate manual la Valenii de Munte.

Designul este asigurat in cea mai mare parte de Rozica Miclescu, . Producător covoare și tapiserii cu experienta de ani. Printre obiectele expuse se regăsesc și cele realizate de Rozica Miclescu, din Vălenii de Munte, renumită pentru covoarele și tapiseriile sale . Covoarele din Vălenii de Munte fac înconjurul lumii.

Rozica Miclescu, un artist care urmează iniţiativa lui Iorga. Se vede fain covorul asta facut de Rozica Miclescu din Valenii de Munte. Imi place si ideea designerului Carmen Croitorul cu rama de lemn in jurul.


Marelui Premiu și Trofeului celei de-a XXXVII-a ediții a Târgului, Rozica Miclescu, din Vălenii de Munte, . ROZICA MICLESCU din Vălenii de Munte judetul Prahova. Doamna Rozica Miclescu este managerul societăţii cu capital privat . Printre obiectele expuse se regasesc și cele realizate de Rozica Miclescu, din Valenii de Munte, renumita pentru covoarele și tapiseriile sale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare