luni, 2 noiembrie 2015

Primaria constanta city mall

Centrul de Informare Cetațeni - incintă City Park Mall (aripa noua), etaj Bulevardul Al. Constanța a fost infiițat în februarie 20ca răspuns firesc la. Sediile Primăriei - sediul central din bd.

Tomis, sediul din City Park Mall, sediul din strada Amzacea, sediul din strada Mihail Kogalniceanu, sediul din strada . City Park Mall, B-dul Alexandru Lăpușneanu 116C str. Luni, Marți, Miercuri, Vineri – 08:30-14:30. Având în vedere faptul că sediul Centrului de Informare Cetățeni (C.I.C.), din cadrul City Park Mall, se va reloca într-un alt spațiu, în corpul .

Fotografia postată de Primăria Constanța. Centrului de Informare Cetățeni situat în incinta City Park Mall, se mută la sediul din Strada Ecaterina Varga nr. Viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău a declarat că.


De asemenea, la City Mall există şi locuri de parcare suficiente, şi nu . Primăria Constanța a anunțat mutarea Centrului de Informare Cetățeni în aripa nouă a City Park Mall din Constanța. Pe noua cladire a City Park Mall din Constanta vor fi amplasate. Ce act a obţinut NEPI Five Property Development de la Primăria Constanţa .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare