luni, 19 septembrie 2016

Aditiv curatare motor benzina

Curatare Motor - Motoare pe benzinapostăriIul 2008Cum curat injectoarele si unde - Motoare pe benzinapostăriOct 2006Aditivi si tratamente - pro si contra - Uleiuri si. Iul 2006Spalat motor pe interior - Motoare pe benzinapostăriMai 2006Mai multe rezultate de la vwforum. Aplicarea lui Liqui Moly Engine Clean - Aditiv Curatare Motor depinde de gradul de .

TRATAMENTELE DE CURATARE A MOTORULUI PRIN ULEIURI SPECIALE SI. Aditivii de ulei sunt produse petroliere, la fel ca uleiul, care sunt. Daca pui duralube nu trebuie sa iti faci griji de calitatea benzinei pe care o . Cumpara Solutie spalare motor Motor Flush Liqui Moly, 3ml online de la eMAG.

Aditiv ulei motor Super Dura Lube, super concentrat, 2ml + Curatator de injectoare Dura. Aditiv curatare sisteme injectie Diesel Liqui Moly, 5ml. Aditiv Benzina RISLONE Booster cifra octanica benzina pentru L benzina, 1ml. Anul trecut mecanicul mi-a spus daca nu am 2-litri de benzina pentru a curata motorul (masina este disel). Dura Lube pentru curatarea sistemului de injectie, am mers 200km si STOP.


A doua zi motorul nu se mai accelera asa ca . Compoziţie : detergent (polisobutilenamină), benzină brută. Solutie de curatat motorul , oricine poate curata motorul in fata blocului sau in curte cu aceasta. Comparati preturile magazinelor online la Aditive ulei motor gasiti cel mai mic pret, si cumparati cel mai ieftin.

Aditiv benzina curatat injectoare Abro, 3ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare