vineri, 30 septembrie 2016

Cosulet din hartie de ziar

Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe un cos cu fundul rotund 2.

Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum putem obţine din hârtie de ziar un obiect decorativ cu totul deosebit şi cu utilitate practică. Cum sa faci un cosulet din hartie de ziar. In tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati singuri acasa un cosulet in care puteti pune bomboane, . Un gând despre „Cum se face un cosulet decorativ din hartie – tutorial video”.

Poti face un cosulet impletit din acestea. Urmarind acest clip, vom invata cum putem obtine din hartie de ziar un . Coşuleţ din hârtie împletită – Tutorial.

Acum zile - Mestesuguri impletite, cele mai frumose impletituri din hartie, solutii de depozitare, cosuri, genti impletite,veioze, ateliere de impletituri. Moartea ziarelor tipărite e deja anunțată de câțiva ani, dar cititorii. In ceea ce priveste insa cosuletul, noua, ucenicilor, ne-a luat vreo ore.


Cam asa… cum sa confectionezi bete din hartie. TOPICS:cosuri impletitecraftecohartie reciclata. Cosulete decorative din hartie reciclata (Handmade). Mobila - Decoratiuni Decoratiuni.


Materialul refolosibil de azi este hartia (ziar, reviste, foi imprimanta, etc.). Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului. Decorațiuni handmade din hârtie colorată sau ziare și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare